top of page

ZORG voor GELd-PAKKET

Stichting Vivendi is ervan overtuigd dat muziek structureel nodig is in de zorg, maar vaak krijgen wij terug dat het budget te klein is. En dat zou voor ons niet de reden mogen zijn dat ouderen of mensen met dementie minder muziek kunnen en mogen ervaren. Daarom heeftVivendi het 'Zorg voor Geld-pakket' gelanceerd! 
 

Het Zorg voor Geld-pakket kan worden aangevraagd door zorginstellingen met een klein budget. Het pakket bestaat uit 4 spaarpotten en een makkelijk handboek vol informatie en tools hoe je met minder moeite méér geld op kan halen. 

Schrijf op de spaarpotten, posters de naam van jouw zorginstelling en breng de buurt op de hoogte van jouw spaaractie. 


We weten hoe hoog de werkdruk is, vandaar dat we jullie graag met jullie meedenken! 
Bekijk hier onder het filmpje voor meer informatie. 


Heeft u interesse mail dan naar zorgvoorgeld@stichtingvivendi.nl

het Spaarpakket

HET ZORG VOOR GELD EVENT

Op 9 januari 2019 hadden we ons eerste Zorg voor Geld event. En het was een groot succes! Er waren activiteiten begeleiders vanuit heel Nederland om onderling informatie uit te wisselen over hoe je met geld om gaat, waar je budget vandaan haalt en waar je het aan uit geeft. 
Ook werd op het event het Vivendi 'Zorg voor Geld - Spaarpakket' gelanceerd! Alle 5 de spaarpakketten zijn mee genomen. En we zijn erg benieuwd hoeveel er gaat worden opgehaald. Via onze nieuwsbrieven houden we jullie graag op de hoogte! Volgend jaar willen we het graag nog een keer over doen, maar dan met meer mensen. Dus geef het door!

bottom of page