Directeur en mede-oprichter van Stichting Vivendi. Tijdens haar middelbare school volgde ze de vooropleiding lichte muziek te Arnhem en de vooropleiding aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Na haar middelbare school heeft ze twee jaar gestudeerd aan het Koninklijke Conservatorium te Brussel richting Musical. Deze opleiding heeft ze uiteindelijk afgerond aan de Willem Nijholt Academie (Afgestudeerd, 2013). Als stage tijdens deze opleiding heeft ze gewerkt als productie assistente bij Rick Engelkes Producties. Hier mocht ze bij verschillende producties mee kijken en helpen. Ze interesseert zich op meerdere vlakken, uitvoerend, creatief en productioneel. Na haar opleiding is ze werkzaam geweest als regie- assistente bij ‘Harrie en twee Meesters’ van Jon van Eerd. Op dit moment geeft ze naast dit project les in de drie disciplines van musical, bij ‘Tierelier’ te Beuningen, ‘Fanwork’ te IJsselstein en 'Telekids' te Amersfoort en werkt als voice-over voor onder andere 'Lipton, ice tea Green'.

Geboren in 1983, speelt vanaf zijn 5e piano en had 11 jaar klassiek les. Schreef op zijn 14e zijn eerste eigen nummer en volgde daarna verschillende songwritingcursussen en –workshops. In 2011 startte hij met de Pro Music Training om zich bij te scholen tot professional op het gebied van componeren, arrangeren, songwriting en improviseren. Toen hij deze opleiding eind 2012 afrondde wist hij het zeker; muziek is het, wordt het en blijft het! Vanaf 2013 is Joep naast fysiotherapeut/acupuncturist dus ook muzikant en zanger/liedjesschrijver. Eind 2014 kwam zijn eerste EP ‘Stilte voor de Storm’ uit en een jaar later volgde de EP ‘Een koffer en één gitaar’. Daarnaast vindt Joep het mooiste aan muziek dat het mensen verbindt en participeert hij in diverse projecten zoals ‘Een Vensterbank Vol Vergeet-mij-nietjes’. De muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70 vindt Joep ‘zijn’ muziek. De keuze om aan dit project mee te werken als pianist en muzikaal leider was daardoor snel gemaakt.

Julia Berendse

Julia studeerde in 2013 af aan Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en was in haar laatste jaar gastleerling bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (jazz- en musicaldans). Ze heeft zangles van Rein Kolpa. 

Na haar opleiding was Julia te zien in 'ode aan Wilmink en Bannink' en 'Luister even wat ik vraag’ met  onder anderen de heren van Don Quishocking onder regie van Fred Florusse. Ze is lid van de kerngroep van De Brug Musicaltheater waarmee ze te zien was in 'Voor je ’t weet' en 'Ordinary Days'.  Momenteel is te zien als Robin van Locksley in 'Robin Hood en het verdwenen goud' van il-entertainment. Ook is ze werkzaam bij Mr. Luca – Jazz voor Kinderen in de voorstelling 'Waarom? Daarom!' en swing bij 'De Radiodagen’ van Herman van Veen. Onlangs verving Julia de rol van zuster maria Beyonce in ‘Nonsens' van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment.
 

Thomas Kuipers

Thomas Kuipers speelde op jonge leeftijd bij jeugdtheater Hofplein in Rotterdam. 
Hij volgde lessen aan de Guildford School of Acting, studeerde af aan Codarts Muziektheater in Rotterdam en aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam. 
Dit seizoen was Thomas te zien in de musical ‘Kiss of the Spiderwoman’ van Opus One. Eerder was hij o.a. te zien in ‘Sweeney Todd’, ‘Broadway in de Polder’ (M-lab), ‘Ode aan Wilmink en Bannink’ en 'Luister even wat ik vraag’ met o.a. de heren van Don Quishocking onder regie van Fred Florusse.
Ook speelde hij voorstellingen tijdens De Parade, de Operadagen Rotterdam en het Fringe Festival Amsterdam. Daarnaast is hij één van de zangers van de a capella groep ‘The JukeBox Boys’ en geeft hij musicalles aan kinderen in Den Haag. 

Vérie Thijssen

Als klein meisje danste ze met theedoeken door de huiskamer om de elfjes na te doen uit de Venlose Revue 'Det had ge gedruimp', een prachtige vertaling in Venloos dialect van Shakespeare's klassieker Midzomernachtsdroom, geschreven door haar grootvader Frans Boermans. 

Haar interesse voor theater was gewekt en daarom begon ze op jonge leeftijd met de klassieke ballet opleiding aan de Royal Academy of Dance. 

Acht jaar later was het tijd voor een vervolg en dit werd de bachelor opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg waar ze in 2013 afstudeerde. Na haar stage in Soldaat van Oranje - de Musical heeft ze zich binnen het bedrijf ontwikkeld en speelde de rol van Hofdame Tessa.

Marlijn van Dijk

Marlijn studeerde in 2016 af aan de opleiding muziektheater bij Codarts in Rotterdam. In het laatste jaar van haar opleiding speelde ze de rol van Carlien in de musical ‘Het meisje met het rode haar’.

Na haar opleiding heeft Marlijn haar eigen kleinkunstvoorstelling ‘Ranja in een bierglas’ gespeeld op o.a. het Café Theater Festival in Utrecht, en is ze momenteel bezig met haar nieuwe liedjesprogramma ‘Mogen we misschien’ met eigen Nederlandse kleinkunstnummers. Hiernaast speelt Marlijn verschillende kindervoorstellingen op scholen, is ze musicaldocent bij het Jeugdtheaterhuis, vocal coach bij een pop/musicalkoor en is ze sinds dit jaar ook werkzaam als regisseur van de musicalgroep op het Titus Brandsma Lyceum in Oss.

Guus Boswinkel

Guus is in 2019 afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musicaltheater. Op dit moment volgt hij nog zanglessen bij Edward Hoepelman.
Voordat hij zijn studie bij Fontys begon speelde hij mee in de voor Stichting de Zonnebloem gemaakte voorstelling ‘Diner voor Twee, waarmee hij een jaar op tournee ging. En zong hij later naast zijn studie bij het musicalkoor ‘Say no more’ uit Tilburg. Ook was hij te zien als ensemble & swing in de Spektakel Musical 40-45 van Studio 100 en afgelopen seizoen was hij zanger & danser bij The Magic of Jeans in de show ‘Heartbeat. Naast zijn werkzaamheden in het theater speelt hij ook verschillende rollen in de Efteling. 

Louis Braam

Geboren in 1989 en maakt al zijn hele leven muziek. Begon op 8-jarige leeftijd met keyboardlessen, maar switchte al gauw over naar piano. Op zijn 17e werd hij aangenomen aan het conservatorium van Haarlem (voorheen Alkmaar) om daar de richting piano pop/sessie te studeren bij o.a. Jan-Peter Bast, Nol Sicking en Coen Molenaar. In 2012 studeerde hij succesvol af en is sindsdien als freelance musicus actief in verschillende projecten, van invalwerk tot studiowerk en als bandleider. Daarnaast is Louis sinds najaar 2012 verbonden aan ‘Kunstenhuis de Bilt-Zeist’ als docent piano lichte muziek en bandcoach.

In 2014-2015 tourde Louis door theaters en podia in Engeland en Nederland met ‘Dreaming of Kate’. Een tribute naar het oeuvre van de Britse zangeres Kate Bush. 

Momenteel is Louis actief als toetsenist in de eigen werk formaties ‘And Next’ en ‘Funky Jabber’ en in de coverbands ‘Legend’ en ‘Stereo Sessions’. Sinds april 2019 is Louis verbonden aan Vivendi als pianist/zanger, afgewisseld met Joep en Jeroen. 

Jeroen Wals

Geboren in 1991 en al van kinds af aan bezig met muziek maken, begon op het keyboard van zijn broer maar stapte snel over naar piano. Zijn passie ligt voornamelijk bij het componeren, hij schrijft al sinds zijn 13e eigen liedjes. Geïnspireerd voor van alles van Steely Dan tot Harry Bannink. Hij ging op pianoles bij Jan-Peter Bast op de muziekschool in Purmerend. Via die weg kwam hij op de vooropleiding terecht bij het conservatorium in Haarlem in de richting Pop/Sessies, docenten o.a. Jan-Peter Bast, Nol Sicking en Iwan van Hetten. Daarna is hij een andere richting in geslagen en heeft gestudeerd op de opleiding Theaterdocent aan de AHK in Amsterdam. Door de jaren heen is hij bij vele theatergezelschappen als pianist en/of componist aangesloten geweest. Sinds 2017 zang- en theaterdocent op het Talententheater in Hoorn (jeugd theaterschool) en vanaf Oktober 2019 ook helemaal op zijn plek bij Stichting Vivendi in afwisseling met Joep en Louis. 

Anouck de Haan & Jeroen van de Lande

Anouck bezocht al op jonge leeftijd veel theatervoorstelling en op haar elfde wist ze dat ze in het theater wilde gaan werken Vanaf 2008 studeerde ze aan de Amsterdamse hogeschool voor de Kunsten voor productieleider. Tijdens de opleiding ontdekte ze dat ze techniek ook wel erg leuk vond en is extra lessen gaan volgen en extra stages gaan lopen. Tijdens en na haar opleiding heeft Anouck gewerkt bij verschillende producties van het M-lab theater, De Brug Musicaltheater en Stage Entertainment bij de producties: La Cage Aux Folles, Droomvlucht, War Horse, Sonneveld en op dit moment werkt ze als oproeper bij de musical Grease. 

Jeroen wist al op kleine leeftijd dat hij het theaterwereldje in wilde. Later werd dat specifieker op techniek gericht. Na zijn opleiding Podium & Evenementen Technicus aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam, kon hij bij zijn oude stages blijven werken. Sinds die tijd werkte hij bij verschillende shows als: “Petticoat”, “La Cage Aux Folles”, "Andre van Duin” en "Hij Gelooft In Mij". Verder is Jeroen ook vaak bij amateur musicals en andere projecten te vinden als technicus en/of productie, zoals “Jona” in Barendrecht en de Kerstvoorstellingen van Stichting Stella Duce in Venlo. Momenteel werkt Jeroen bij de musical "Soldaat van Oranje”.

Please reload

Stichting Vivendi- Kunst uit liefde voor het leven.
Foto's: Rijno Boon, Peggy de Haan, Peter Geluk en Jan van Ooijen